Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie verbetert toegang tot nieuws en achtergronden

Pierre de Winter
Zorgvisie maakt met ingang van vandaag de website toegankelijker voor lezers. Dat doen we omdat we zien dat de behoefte aan de informatie die we bieden groeit. Maak een gratis account aan op Zorgvisie.nl en krijg iedere maand toegang tot twee premium artikelen van uw keuze.

Op Zorgvisie.nl brengt onze redactie naast nieuws veel verdiepende verhalen, waarmee we de krachten en mechanismen die in ons complexe zorgstelsel aan het werk zijn, proberen te duiden en regelmatig ook bloot te leggen.

Aan onze abonnementen en leescijfers merken we dat de behoefte aan de informatie die wij bieden groeit. Niet alleen onder zorgbestuurders en leidinggevenden, onze kerndoelgroep, maar ook onder zorgverzekeraars, belangenbehartigingsorganisaties, toezichthouders, adviseurs, het op de zorg gerichte bedrijfsleven en niet in de laatste plaats de politiek.

Dat verheugt ons, want het versterkt onze doelstelling: het verschaffen van de informatie die beslissers in de zorg dag in dag uit nodig hebben om beter hun werk te kunnen doen, zodat Nederlandse zorginstellingen in staat zijn om patiënten en cliënten optimaal te bedienen.

Gratis premium artikelen

Daarom maken we onze website toegankelijker: iedereen met interesse kan vanaf vandaag gratis twee premium artikelen per maand lezen op Zorgvisie.nl. U maakt daarvoor een gratis account aan op Zorgvisie.nl en krijgt vervolgens toegang tot twee premium artikelen van uw keuze. En een maand later weer.

Voor onze abonnees verandert er vanzelfsprekend niets. Voor hen blijft de toegang tot onze website onbeperkt en zij die een compleet abonnement hebben ontvangen daarnaast acht keer per jaar ons magazine.

Mocht u na lezing van de gratis artikelen interesse hebben in meer, dan kunt u een kennismakingsabonnement bij ons afsluiten.

Organisaties die geïnteresseerd zijn in het afsluiten van meerdere licenties voor hun beslissers, kunnen contact opnemen met onze binnendienstmedewerker Bianca Kapoen via 030-6383860 of binnendienst@bsl.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.