Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

CIZ wil indicatiestelling versnellen

Mark van Dorresteijn
Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in Driebergen wil de vereenvoudiging van de indicatiestelling versnellen. Dat zegt bestuursvoorzitter Arjan Vermeulen.
CIZ wil indicatiestelling versnellen

“We streven ernaar reeds in mei

Registreren

3 REACTIES

  1. Sorry, maar leg mij maar uit welk nut het CIZ heeft. Medewerkers komen niet op huisbezoek, doen alles telefonisch. Lijkt me sterk dat je dan tot een goed oordeel komt om uiteindelijk wel- of geen indicatie te verstrekken. Er komt een hoop burocratie bij: D-formulieren moet je zelf voor een klant gaan invullen (dus doe je ook nog eens het werk van het CIZ). Wat mij betreft, opheffen die club, of ze moeten een aantal taken overnemen, zodat zij wel enig nut hebben.

  2. Lees alle reacties
  3. Weer terug naar het oude. “.De CIZ” is hoofdzakelijk maar een geldversplillend bureau geweest ondanks de inzet van hun medewerkers af te doen met een slecht cijfers. Ik heb het steeds ‘raar” gevonden dat er vanaf het papier een indicatie kan worden afgegeven. (lees: de praktijk ziet er vaak anders uit)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.