Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Nieuw zorgconcept voor mensen met dementie slaat aan

Redacteur Zorgvisie
Het Gastenhuis Vleuten is pas op zaterdag 14 oktober feestelijk geopend, maar het heeft nu al een wachtlijst. Het kleinschalige woonconcept voor mensen én buurtbewoners met dementie spreekt mensen aan.
Gastenhuisvleuten
Het Gastenhuis Vleuten

In een mum van tijd hadden

Registreren

2 REACTIES

  1. Het is helaas niet nieuw. Wij als Boeijend Huys zijn al bijna 5 jaar bezig op deze manier. Kleinschalige woning (10 mensen) met dementie, daarbij een thuiszorg en dagbegeleiding voor mensen uit het dorp die nog thuiswonen. En ook voor mensen met een kleine portemonnee!
    Ook wij hebben een wachtlijst en dit jaar openen wij nog eens 2 huizen. Maar voor ons is groei niet de doelstelling, voor het Gastenhuis wel. En ja ik ben het toch wel een beetje eens met de reactie van Wilmderu. Weggaan bij de 3 Notenbomen en dan voor jezelf beginnen met de kennis die je daar hebt opgedaan. Ik hoop niet dat de ondernemers aan het Gastenhuis ook een percentage van hun omzet moeten afstaan aan de organisatie, zoals bij de Herbergier. Aan de andere kant er is heel veel behoefte aan deze vorm van zorg.

  2. Lees alle reacties
  3. Beste mensen,
    Hoezo een nieuw zorgconcept. Dit concept bestaat al 10 jaar en heet Herbergier. Er zijn er inmiddels 40 van in Nederland. Mevr. Bambach was ooit directeur van de franchise organisatie van Herbergiers. Zij heeft het concept inhoudelijk gecopieerd. Het is dus niet nieuw en diet geen recht aan 10 jaar Herbergier. Zoetermeer Allen websites van Herbergiers

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.