Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Leiden en thuiszorgorganisatie ActiVite naar de rechter

Zorgorganisatie ActiVite en de gemeente Leiden staan 25 juni tegenover elkaar in de rechtbank. Inzet van het kort geding is compensatie voor de gevolgen van de Wmo-herindicaties die de gemeente in de maanden januari tot en met mei heeft uitgevoerd.

Bij het herindiceren van cliënten die

Registreren

1 REACTIE

  1. Ik ben cliënt van ActiVite en ook bij mij is door de gemeente Leiden een herindicatie gedaan. De gemeente Leiden heeft zich keurig aan haar afspraken gehouden. Mijn herindicatie heeft dezelfde uitslag gekregen als bij alle eerdere indicaties, o.a. door het RIO, t.w. HH= huishoudelijke hulp! Het is echter ACTIVITE die mij jarenlang in de VERKEERDE categorie heeft geplaatst nl. de categorie verzorging!
    Nu de gemeente een controle invoert vallen zij door de mand. Ik heb NOOIT zorg nodig gehad. Van mijn hulp weet ik dat dit ook bij andere cliënten is gebeurd. De meesten mensen zijn echter ‘oud’ en hebben geen zin om hier iets mee te doen. Hier profiteert ActiVite van.
    Wanneer zij hun administratie zorgvuldiger hadden bijgehouden, hadden zij vooraf geweten welke cliënten in categorie 1 geplaatst dienden te worden. Door hun eigen nalatigheid snijdt ActiVite zich nu in de vingers!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.