Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Banken zetten ggz onder druk

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, ouderenzorg en ggz.
Banken geven ggz-aanbieders minder krediet en verhogen de rentetarieven. Want de zekerheden die banken dachten te hebben, blijken in de praktijk weinig waard te zijn. ‘Zorgaanbieders worden gemangeld tussen verzekeraars en banken.’
Banken zetten ggz onder druk

Ggz-aanbieders in de curatieve zorg moeten

Registreren

2 REACTIES

  1. ben ik volkomen mee eens
    heb zelf meegemaakt, dat ze de zorgverleners er met beide voten in laten trappen-maar als puntje-bij-paaltje komt?Weten ze over een ander precies te zeggen, wat ze ervan vinden—>
    indicatiegebied ongekend uitgebreid-zelfs faalangst kunnen een budgetvoorziening krijgen-als ze er zelf maar aan geloven-en daar zal de psychiater en consorten over beslissen(UITERAARD WEL ELKE MAAND CASHEN ZE)
    en zelf-verantwoordelijkheid nemen moeten de patiënten
    fraude kun je het wel niet noemen, maar er gaan ongekend hoge bedragen meegemoeid(tonnen!)

  2. Lees alle reacties
  3. En dit is niet de enige weeffout. Onze zorg voor mensen gaat ten onder aan te dure complexiteit. Al die hoog opgeleide mensen, met forse salarissen die over dit soort problemen moeten nadenken, praten en schrijven om er vervolgens niet uit te komen. Zoals gebruikelijk betaald de burger niet meer belasting voor voorzieningen, maar voor het aflossen van onze schulden: hoge rentepercentages. Geen kwetsbaar mens wordt daar beter van. Onze verzorgingsstaat wordt steeds duurder en onbetaalbaarder, terwijl de verzorging die we daarvoor terug krijgen steeds meer verschraald. Het systeem is allang failliet. Ik wacht op de volgende nog grotere crisis. Hoe lossen we dit op??

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.